Menu

Top

Specialiseret i levering til militær, offshore og industri.

Vådlakering til industrien

Nordic Coating ApS har mere end 30 års erfaring med vådlakering.

Vi udfører vådlakering til ethvert formål – både serie og enkelt-emne produktion – indenfor bl.a. industrien, militæret og offshore, som fx skal kunne modstå vanddybder ned til 3000 m. Ligesom vi har leveret til Aerospace.

Vådlakering er en længere proces, som giver en stærk overflade, og derfor er vådlakering en af de mest udbredte metoder til at beskytte emner mod korrosion, og metoden kan desuden benyttes til flere forskellige materialer, bl.a. metal, beton og forskellige plasttyper.

  • Emner til olieindustrien
  • Emner til seismiske systemer
  • Emner til vindmølleindustrien
  • Emner til forsvarsindustrien


Vi arbejder med alle dele af faget

Vi arbejder i et bredt spændingsfelt, og det stiller krav til vores håndværk.

En dag arbejder vi med et større projekt for en offshore virksomhed, og den næste behandler vi bremsepotter, som skal leveres til Brasilien

Tilpasset beskyttelse

Mange farvemuligheder med vådlakering

Vådlakering giver en meget jævn og flot finish, og med et stort udvalg af forskellige farve- og malingstyper kan vådlakering bruges i mange sammenhænge – fx på skibe og emner, der skal have en brandhæmmende overflade.

En stor fordel ved vådlakering er, at den kan tilpasses, så emnet får en lakering som beskytter optimalt i forhold til både brugssituation og det miljø, emnet skal placeres i.

Vådlakeringen foregår manuelt med forskelligt udstyr, bl.a. elektronisk påføring. Vi vådlakerer med alle typer lak og maling alt efter, hvilke krav der stilles til produktet. Normalt benytter vi 2 komponent-materialer i såvel vandbaserede som oliebaserede lak/malinger. Vi kan håndtere emner op til 9500 x 3500 x 2400 cm.

Kontakt Nordic Coating ApS i Horsens og hør om de mange muligheder med vådlakering.

Sommerferielukket

Uge 29 + 30