Menu

Top

Specialiseret i levering til militær, offshore og industri.

PTFE Behandling

Nordic Coating ApS tilbyder PTFE behandlinger til både enkeltkomponenter eller halvfabrikat på emner som stål og aluminium. Vores kvalitetssystem bygger på mere end 30 års erfaring i branchen, der har givet os en grundig proces, overblik over proceduren og en forståelse for effektiv kontrol af de enkelte emner efterfølgende.

Egenskaber ved PTFE behandlinger

  • korrosionsbeskyttende
  • ikke brændbart
  • lav friktion
  • vand- og olieafvisende
  • varme- og elektrisk isolerende
  • binder sig ikke med kemikalier.

Tilpasset beskyttelse

Hvordan udføres en PTFE behandling?

Det er nødvendigt, at man forbehandler materialer, før man kan give dem en PTFE behandling, fordi PTFE er et meget glat materiale.

Inden pålægning af PTFE forbehandler vi derfor emnerne med zirconium-fosfatering eller slyngrensning. Det giver den optimale mulighed for vedhæftning. Herefter lægger vi Xylan på materialet med vores specielle sprøjteudstyr, så vi kan hærde det i vores ovne.

Vi har vores eget værksted, hvor vi udfører industrilakeringer og herunder PTFE behandlinger. Vi har mulighed for at arbejde med emner på op til 3500 x 2400 x 2400 cm. Vi kan derfor udføre en PTFE behandling på de fleste emner, der bliver anvendt i industrien.

Hvornår skal man bruge en PTFE behandling?

Det klima, vi har i Danmark, er hårdt for materialer lavet af metaller som stål og aluminium. Alligevel er rigtig mange danske konstruktioner mv. lavet i netop disse eller lignende metaller.

For at undgå at metallerne bliver nedbrudt i det danske klima, kan man med fordel give dem en PTFE behandling, der hjælper til med at beskytte mod korrosion.

Udover PTFE behandlinger tilbyder vi også en række andre slags industrilakeringer. Vi laver både vådlakeringer og pulverlakeringer. Det gør, at vi kan arbejde med en bred række af industrier. Vi arbejder særligt med maskin-, militær- og offshore-industrien.

Sommerferielukket

Uge 29 + 30