Menu

Top

Totalløsninger der matcher kundens krav

Profil

Kvalitet, miljø, fleksibilitet og samarbejde

Nordic Coating ApS  blev etableret i 1983. Virksomheden, som i dag beskæftiger ca. 14 medarbejdere, tilbyder industriel overfladebehandling med fokus på kvalitet, miljø, fleksibilitet og samarbejde.

Idégrundlag for Nordic Coating ApS har altid bygget på kundernes forventninger og krav til produkter, leveringstid, kvalitet, miljø og fleksibilitet – krav og forventninger, som imødekommes gennem et tæt og kvalificeret samarbejde samt faglig ekspertise.

Målet for Nordic Coating ApS er at tilbyde vore kunder en “totalløsning” således, at de trygt kan outsource alle opgaver inden for industriel overfladebehandling. Det betyder, at vi tilbyder en bred vifte af produkter og serviceydelser til konkurrencedygtige priser.

Nordic Coating ApS løser enhver tænkelig opgave inden for industriel overfladebehandling – ingen opgave er for stor og ingen for lille!

“Her kan kunden trygt outsource enhver industrilakerings- eller overfladebehandlings opgave velvidende om, at kravspecifikationen bliver opfyldt”

Socialt ansvarlig virksomhed

CSRpeople

Hos Nordic Coating er vi stolte af at have modtaget Jobtaskforcens CSRpeople-mærke. Det gives til virksomheder, der bidrager til at skabe et rummeligt arbejdsmarked med plads til alle. Det betyder, at vi er med til at gå forrest ved blandt andet at 1) udvise et socialt ansvar over for ledige på kanten af arbejdsmarkedet, 2) sikre trivsel for alle vores medarbejdere og 3) gøre en indsats over for unge, der har brug for en håndsrækning for at finde retning.

Det kan for eksempel ske ved at tilbyde småjobs og praktikpladser, hvor mennesker kan udvikle sig og blive afklarede i forhold til kompetencer og ressourcer, eller måske ved at være mentor for udsatte unge. Socialt ansvar handler også om at arbejde med forebyggelse af sygefravær og sikre, at sygemeldte medarbejdere bliver på arbejdsmarkedet.

CSR diplom 2024

Sommerferielukket

Uge 29 + 30