Profil

Totalløsninger der matcher kundens krav

Horsens Industrilakering as blev etableret i 1983. Virksomheden, som i dag beskæftiger ca. 14 medarbejdere, tilbyder industriel overfladebehandling med fokus på kvalitet, miljø, fleksibilitet og samarbejde.

Idégrundlag for Horsens Industrilakering as har altid bygget på kundernes forventninger og krav til produkter, leveringstid, kvalitet, miljø og fleksibilitet – krav og forventninger, som imødekommes gennem et tæt og kvalificeret samarbejde samt faglig ekspertise.

“Her kan kunden trygt outsource enhver industrilakerings- eller overfladebehandlings opgave velvidende om, at kravspecifikationen bliver opfyldt”

Målet for Horsens Industrilakering as er at tilbyde vore kunder en “total løsning” således, at de trygt kan outsource alle opgaver inden for industriel overfladebehandling. Det betyder, at vi tilbyder en bred vifte af produkter og serviceydelser til konkurrencedygtige priser.

Læs mere om vores arbejdsområder

Horsens Industrilakering as løser enhver tænkelig opgave inden for industriel overfladebehandling – ingen opgave er for stor og ingen for lille!