Menu

Top

Vådlakering

Læs mere »

Pulverlakering

Læs mere »

PTFE Behandling

Læs mere »

Offshore

Læs mere »

Specialiseret i industrielle overfladebehandlinger

Overfladebehandling fra vores værksted i Horsens

Hos Nordic Coating er vi specialiseret i industrielle overfladebehandlinger til såvel færdige produkter som halvfabrikata og enkeltkomponenter. Vi leverer store som små serier til en bred vifte af virksomheder.

Højkvalitets overfladebehandling hos Nordic Coating ApS, din pålidelige partner inden for industrielle lakeringsløsninger. Uanset om dit projekt kræver avanceret vådlakering, holdbar pulverlakering eller specialiseret PTFE-behandling, leverer vi skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikke behov. Vores engagement i innovation og kvalitet sikrer, at dit udstyr ikke kun ser godt ud, men også opfylder strenge industrikriterier. Kontakt os for at drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå enestående resultater med vores ekspertise inden for overfladebehandling.

Hvad kan vi hjælpe med?

  • Vi udfører montage af diverse komponenter
  • Alle kvalitetstekniske krav afdække i tæt samarbejde med kunden inden projektets start.
  • Vi udfører jernfosfatering af små og store emner med mulighed for kranløft og ind-/udvendig behandling.
  • Vi sandblæser manuelt og slyngrenser emner fuldautomatisk. Begge metoder har en rensegrad på op til SA3.
  • Vi overfladebehandler både med pulver- og vådlakering.
  • Vi vådlakerer i alle korrosionsklasser og benytter primært reaktionshærdende systemer (epoxy/polyurethan). Pulverlakering foregår med såvel epoxy- som mix- og polyester-pulvere.
  • Vi yder kvalificeret rådgivning og teknisk service
  • Vi udfører montage af diverse komponenter

Forbedring af produktlevetid gennem avanceret overfladebehandling

Med fokus på innovation og kvalitet tilbyder vi avancerede overfladebehandlinger designet til at forbedre ydeevnen og levetiden for en bred vifte af produkter. Vores ekspertise omfatter en række teknikker som sikrer optimal beskyttelse mod korrosion, slid og miljøpåvirkninger. Gennem skræddersyede løsninger stræber vi efter at opfylde vores kunders specifikke behov, og garantere at deres produkter møder de højeste standarder inden for holdbarhed og æstetik.

Sommerferielukket

Uge 29 + 30