Vådlakering

Horsens Industrilakering as har mere end 30 års erfaring med vådlakering specielt inden for industri-, militær- og offshore industrien. Vi lakerer til ethvert formål både serie og enkelt-emne produktion. Fra dele til olieplatforme til emner, som skal kunne modstå vanddybder ned til 3000 m.

  • Emner til olieindustrien
  • Emner til seismiske systemer
  • Emner til vindmølleindustrien

Vådlakering er en af de mest udbredte metoder til at beskytte emner mod korrosion. Metoden kan benyttes til flere forskellige materialer bl.a. metal, beton og plast.

Vådlakeringen foregår manuelt med forskelligt udstyr bl.a. elektronisk påføring. Vi vådlakerer med alle typer lak og maling alt efter, hvilke krav der stilles til produktet. Normalt benytter vi 2 komponente materialer i såvel vandbaserede som oliebaserede lak/malinger. Vi kan håndtere emner op til 9500 x 3500 x 2400 cm.

“Vi importerer også lakker og malinger fra udlandet til specialopgaver  bl.a. fra  USA”

En stor fordel ved vådlakering er, at den kan tilpasses, så emnet får en lakering som beskytter optimalt i forhold til både brugssituation og det miljø, emnet skal placeres i. Det er muligt at opnå en korrosionsværdi på C5, der er den højeste. Vådlakering er derfor det oplagte valg til elementer i maritime miljøer.

Vi er altid klar til at yde vejledning og svare på spørgsmål – du er velkommen til at kontakte os.